Doporučovaný od 1 900,00 Kč
V nákupním seznamu od
Vytvořte nový nákupní seznam

Příslušenství

( Množství produktů: 87 )

Jaký je způsob na snadné a jednoduché pití yerba mate? Odpověď je jednoduchá, stačí sipořídit nezbytné příslušenství, které naleznete u nás v obchodě. V naší nabídce nalezneteprakticky všechno nezbytné příslušenství pro začátečníky i pro znalce.

Pokud vaše matero propouští teplo, a pálí, tehdy je vhodné si pořídit korkovou podložku,která je vyrobená tak aby nepřepouštěla teplo. Tato položka ma univerzální tvar, a protosedí skoro na každé matero. Pokud se pustíte do čištění bombily, pak jedině s naší čističkounebo nabijákem.

Na cestách se určitě neobéjdete bez naších speciálních termosek: Rosamonte, Taragui neboSelecta. Můžete si také vybrat speciální yerbamos, který vznikl ze spojení matero, termoskya bombily. Tehdy bude pití yerba v práci nebo na cestách mnohem jednodušší.

Nevíte kde a jak skladovat yerba mate? Nejlepší bude, když si u nás pořídíte speciálníplechovku s přírodnímy motivy. Také si nezapomeňte pořídit dřevěnou odměrku, kteroubezproblému naberete sušinu do nádoby. Pro změření vhodné teploty nápoje použijtespeciální teploměr, který jednoduše vložíte do konvice, a doslova za pár vteřin budetevědět, zdali je voda vhodná pro přípravu yerba mate.

Jste fanoušky matero Crater? Tak pro vás máme překvapení. U nás si můžete koupitznačkové kávové nebo čajové hrníčky . Ovšem dýmový efekt vyvolávají rovněž jiné horkénápoje.

pixel