Doporučovaný od 1 900,00 Kč
V nákupním seznamu od
Vytvořte nový nákupní seznam

Nádobí na Yerba Mate

( Množství produktů: 89 )

Užasné yerba mate jedině s krásným matero, jinak to snad ani nejde! V naší nabídce naleznetemnoho různobarevných druhů matero, keramických tykví, výrobků z hliníku, ale také speciální“magické” palo santo. “Svatý strom” dodá vašemu yerba krásné pryskiřicové aroma a obohatíjeho chuť. Dřevěné matero je vhodné i pro začátečníky, ale také pro gurmány. Estetickýmzázrakem je pak guampa z palo santo – ideální pro přípravu terere.

Chcete mít funkční a velké matero? Tehdy si určitě pořiďte půllitrový yerbamos 3 v 1-tedy spojení nádoby, termosky a bombilly. Pokud chcete mít doslova bezedné matero, tak siurčitě pořiďte speciélní keramické matero, vhodné pro řidiče.

Milovníci klasiky si také přijdou na své, pro ně máme připravenou boleslavskoukeramiku. Je to spojení tradičního a novodobého stylu. Ozdobné matero spolu s klasickýmimotivy bude chloubou vašeho domova. Keramika Crater je matero s efekty. Realistickyvypadající láva bude odpravu skvěle vypadat ve spojení s dýmem, uvolňujícím se s nádoby, pozalití sušiny horkou vodou.

pixel